viernes, 16 de mayo de 2008

EL RECICLATGE

Durant dues sessions de l'assignatura de Noves tecnologies hem estat treballant el Jclic i amb parelles n'hem creat un sobre el reciclatge:

http://cabotaina.googlepages.com/reci.htm

Primer de tot dir que hem utilitzat el JClic Author, un programa per elaborar JClics. Als ordinadors de la facultats ja està instal·lat, però per que el vulgui tenir a casa s'ha de baixar de: http://clic.xtec.cat

Comencem el projecta fent un esquema de l'activitat per tenir una base a seguir. Continuem buscant el matèria que utilitzarem per fer-lo i el guardem a una carpeta. Seguidament es crea un paquet d'activitats, dins el qual n'hem tres: el trencaclosques d'imatges, el trencaclosques de text i una associació simple.
Quan ja està creat tot això es crea un espai web des de les eines per poder pujar-ho a una pàgina web, en el nostre cas googlepages.com

Per penjar-ho s'ha de tenir una compte de gmail i crear una pàgina. S'han de pujar els dos arxius que tenim(.jclic.zip i .html), després triem el disseny del format, escriure el text i ficar l'adreça que tenim del Jclic amb un link. Ho publiquem i...Ja tenim el JClic penjat al nostre googlepages.

No hay comentarios: